Oplossingen

Een maatwerk oplossing voor ieder vraagstuk

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat iedere situatie uniek is. Dat steeds opnieuw kritisch bekeken moet worden welke oplossing past bij een bedrijf of vraagstuk. Onze tools en processen hebben zich bij vele klanten en binnen diverse branches bewezen. Op basis van onze schat aan data, ervaring en tools komen we daarom snel tot een effectieve aanpak. 

 

Door onze samenwerking met ons zusterbedrijf EDR Credit Services zitten we dicht bij het vuur als het gaat om data en inzichten. Deze vertalen we naar branchegerichte adviezen en maatwerk, we blijven onze processen optimaliseren en hebben de ambitie om op diverse vlakken het effect daarvan zichtbaar te maken. Dat kan zijn in het optimaliseren van processen, de cashflow of het incassoproces. Maar ook in factoring of klantacceptatie. Onze inzichten geven ons het totaalbeeld om adequaat verbeteringen door te voeren op al die vlakken en snel te signaleren waar de grootste winst te behalen valt.  

Het toepassen van onze kennis doen we al meer dan 30 jaar in verschillende branches. Dat heeft ertoe geleid dat we veel branche specifieke inzichten hebben omgezet naar perfect passende processen. Profiteren van de beste inzichten uit de verzekeringsbranche, zorgsector, woningcorporaties, pensioenbranche, energiebranche of e-commercebranche? Dat kan. We delen onze ervaringen graag om ook uw organisatie te versnellen.

 

Weten welke aspecten uw branche typeren als het gaat om creditmanagement? Neem contact op met één van onze specialisten.

Zien hoe dit in de praktijk werkt?

Direct een antwoord op uw specifieke vraag?

Marc Lamberts, Salesmanager GMZ

 

Waar kunnen we mee helpen?