Detachering

Met extra capaciteit de liquiditeitsstroom versnellen

Krapte op de arbeidsmarkt maakt het uitdagend om voldoende capabele medewerkers te vinden en te behouden. Ook tijdens ziekte, zwangerschap, verlof of door piekwerkzaamheden kan de werkdruk oplopen. Terwijl uw bedrijfsvoering wordt beïnvloed door betalingsregelingen die niet worden nagekomen en klachten die niet adequaat worden opgepakt. Gevolg is een toename in betalingsachterstanden en minder grip op de relatie met uw klant. Terwijl u juist de liquiditeitsstroom wilt versnellen.

 

Dat kan met behulp van extra capaciteit. Onze vakspecialisten zijn in staat uw debiteurenbeheer optimaal te ondersteunen dankzij hun kennis en ervaring. Naast de versnelling die zij realiseren, voorzien ze u en uw medewerkers van advies over optimalisatiemogelijkheden en helpen zij uw processen verder te professionaliseren. Bij afronding van deze tijdelijke ondersteuning, is daarmee direct uw proces verbeterd.
 
Dat verbeteren zit niet alleen in efficiëntie en het inregelen van procesoptimalisaties, maar ook in klantcontact en daarmee het versterken van de klantrelatie. Want de ervaring leert dat die klantrelatie de sleutel is tot een succesvol debiteurenbeleid.  

Branche specifieke kennis 

Vanzelfsprekend kent uw branche specifieke eigenschappen waarmee rekening gehouden moet worden. Cannock levert passende detachanten met relevante kennis en inzichten over uw branche om optimaal resultaat te leveren. Heeft u een specifieke vraag over uw branche? 

 

De voordelen van detachering en interim-management van Cannock

Wat levert detachering u op?

  • Continuïteit in uw bedrijfsvoering 
  • Snelle betaling van vervallen facturen 
  • Tijdelijke ondersteuning bij ziekte en verlof 
  • Professionaliseren van uw debiteurenbeheer 
  • Processen optimaliseren en efficiënter inrichten 
  • Specialisten met kennis van creditmanagement 
  • Extra capaciteit bij drukte 

Onze experts zijn operationeel inzetbaar voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Wilt u meer weten over detachering en interim-management van onze specialisten? 

 

Scholing van uw team

Vanzelfsprekend is scholing van uw huidige team ook zeer relevant om te zorgen dat  processen en werkwijze efficiënt blijven. Onze professionals voorzien uw medewerkers tijdens trainingen van voldoende praktijkvoorbeelden in vernieuwde inzichten om uw team up-to-date te krijgen of houden.  

 

Wilt u weten hoe? Bekijk dan ons trainingsaanbod. 

 

Of neem contact op met Sandrine Henry, Business Consultant en Trainer  

Vrijblijvend advies?

Sandrine Henry, Business Consultant en Trainer

 

Waar kunnen we mee helpen?