Terug in uw beste vorm

Specialist in het oplossen van betalingsproblemen

Cannock brengt u weer terug naar de kern van waar u mee bezig wilt zijn. We creëren rust en ruimte in uw bedrijfsvoering en geven de lucht om te handelen, functioneren en presteren. Ruimte die we in de regel niet ervaren wanneer betalingsachterstanden of schulden bestaan, die juist voor een verstikkend gevoel zorgen. In de ruim 30 jaar dat we actief zijn in creditmanagement, hebben we ervaren hoeveel er wordt beïnvloed door een gebrek aan lucht en ruimte. Op persoonlijk niveau, op bedrijfsniveau en op relatie-niveau. Daarom weten we ook hoe groot de impact van de juiste oplossingen voor de juiste vraagstukken kan zijn. En dat is precies wat ons drijft. 

Onze methode is helder en bewezen. Door het proces te doorgronden en de oorzaak te blijven zien, bieden we de best passende oplossing – van uitbesteding debiteurenbeheer tot incasso of detachering – en helpen we de focus weer te verleggen naar de lange termijn. 

 

Door inzet van de juiste tools, het toepassen van bewezen processen en met behulp van onze jarenlange ervaring, zorgen wij voor een passende (betalings) oplossing voor alle betrokkenen. Zo brengen we uw organisatie terug in zijn beste vorm. Met als resultaat: sociaal- en financieel rendement voor de één, een last van de schouders voor de ander. Zo’n geoptimaliseerd proces stelt bedrijven bovendien in staat hun verantwoordelijkheid te nemen en vroegtijdig problemen te signaleren. Zodat de klant van vandaag ook uw klant van morgen blijft.  

Certificeringen en keurmerken

Cannock beschikt over verschillende certificeren en keurmerken op het gebied van kwaliteit. Deze tonen aan dat we onze processen goed op orde hebben, privacywetgeving naleven, geen onnodige kosten in rekening brengen en incasseren met aandacht voor de persoonlijke situatie van de klanten van onze klanten.

Datum afgifte: 6 juni 2019

www.incasso-keurmerk.nl

 

Bedrijfsstructuur

 

Cannock B.V., handelend onder de naam Cannock is samen met haar zusterbedrijven Mandaat B.V., en EDR Credit Services B.V., onderdeel van Cannock EDR Holding B.V.

 

Mandaat B.V., handelend onder de naam Cannock Chase Public is marktleider binnen de publieke sector (lokale overheden, parkeerorganisaties en handhavingsorganisaties) voor wat betreft publiekrechtelijke (dwang)invordering en detachering.

 

EDR Credit Services B.V., handelend onder de naam EDR biedt met 4 verschillende diensten betrouwbare informatie over de kredietwaardigheid van klanten en prospects (bedrijven en particuliere personen) die kredietrisico’s reduceert en beheersbaar maakt.

 

In januari 2022 is Cannock EDR Holding overgenomen door Axiom Partners, een Zwitsers private equity organisatie met vestigingen in Nederland, Engeland en Zwitserland. Als onderdeel van Axiom Partners, hebben wij een bijzonder sterke partner met een hoge solvabiliteit en stabiliteit. Dit geeft ons financiële en innovatieve slagkracht. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers continu een voorsprong geven op het gebied van betaal- en incassomogelijkheden. We maken gebruik van de nieuwste digitale technieken, bundelen kennis en versnellen zo samen de ontwikkelingen op de credit management markt.

Waar kunnen we mee helpen?