Skip to the content

Cannock Export Factoring biedt oplossingen op maat voor buitenlandse vorderingen. Zet factuurwaarde snel om in cash en blijf beschermd tegen niet-betalende klanten. Wij incasseren en verzekeren vorderingen in Europa en daarbuiten.

Export Factorscan aanvragen

Benieuwd of export factoring bij jullie organisatie past? Doe dan de gratis exportfactorscan. Wij geven een advies op maat en als organisatie weet je direct of exportfactoring interessant is voor de buitenlandse debiteurenportefeuille. De factorscan is vrijblijvend, jullie zitten nergens aan vast.

 

 

Zet facturen snel om in cash

Juist wanneer facturen de grens over gaan, heeft factoring veel voordelen. Wij zorgen ervoor dat jullie snel over geld beschikken en niet meer achter buitenlandse debiteuren aan hoeven te gaan. Wanneer er sprake is van afwijkende valuta of wet- en regelgeving, is daar geen omkijken meer naar. Cannock Export Factoring weet dat buitenlandse vorderingen lang open kunnen staan en daardoor soms zelfs de groei van het bedrijf belemmeren. Wij zorgen ervoor dat we tot 85% van de factuurwaarden binnen 24 uur voorfinancieren. Dat geeft ruimte voor verdere wereldwijde groei. Doe nu de factorscan, wij brengen graag advies uit.

 

Internationaal zakendoen zonder risico

Het is niet altijd gemakkelijk te achterhalen wat de kredietwaardigheid is van een buitenlandse klant. Cannock Export Factoring doet dan ook standaard een kredietcheck op de bedrijven waar jullie zaken mee doen, zowel in het binnen- als buitenland. Wij financieren de export naar 124 landen wereldwijd.

Cannock Export Factoring heeft toegang tot het wereldwijde netwerk van Bibby Financial Services. Deze kantoren hebben kennis van de lokale markt en wetgeving:

  • 4 continenten;
  • 16 landen;
  • 50 kantoren.

Bibby financiert € 822,5 miljoen voor het MKB wereldwijd aan meer dan 10.000 klanten. Maandelijks incasseren zij 150.000 vorderingen.

 

Doe de gratis export factorscan

Doe de gratis export factorscan van Cannock en ontdek of dit bij de organisatie past. 

Hoe gaat export factoring in zijn werk?

 

 

Stap 1: Overdragen factu(u)r(en)

Wanneer de factuur voor geleverde goederen of diensten is opgesteld, wordt deze meteen elektronisch naar Cannock Factoring verzonden.

Stap 2: Betaling factuur

Wij betalen snel, in de meeste gevallen binnen 24 uur, en maximaal 90% van de factuurwaarde minus een factorfee.

Stap 3: Debiteurenbeheer

Wij nemen het beheer van de debiteur helemaal over. Als het nodig is nemen we contact op met klanten die te laat betalen. Dat doen wij op een zorgvuldige manier, met oog voor jullie klantrelatie.

Stap 4: Debiteur betaalt

De debiteur betaalt het factuurbedrag rechtstreeks aan ons.

Stap 5: Betaling resterend bedrag

Zodra wij de betaling van de debiteur hebben ontvangen, maken we het resterende bedrag minus financieringskosten aan jullie over.