Binnen 3 maanden een lagere DSO? Dat is een hele zorg minder!

Extern debiteurenbeheer via uw veelzijdige partner in Credit Management

 

Naast de incassodiensten die u al van ons kent, biedt Cannock een efficiënte oplossing voor bedrijven die hun debiteurenbeheer willen uitbesteden en daarmee hun cashflow willen verhogen. Onze externe aanpak voor debiteurenbeheer heeft bewezen resultaten opgeleverd, met snellere betalingen, en tevreden klanten en klantbehoud, zonder extra investeringen in systemen en personeel.

 

Met onze Business Process Outsourcing (BPO) services kunt u het DSO van uw bedrijf binnen slechts 3 maanden met 10% verlagen.

Zelf kiezen welke werkzaamheden u uitbesteedt

 

Onze aanpak kan bedrijven aanzienlijke kopzorgen besparen en werk uit handen nemen. U kunt zelf beslissen welke werkzaamheden u uitbesteedt. Liever alleen een deel van het debiteurenbeheer uitbesteden? Of wilt u liever het ‘full service pakket’ inzetten, inclusief klantacceptatie (Powerd by EDR*, onze zuster binnen CEH), facturatie, betalingsverwerking inclusief subgrootboek administratie, gerechtelijke incasso en herincasso. Die keus is aan u en wij staan klaar om u hierin te adviseren.

 

EDR is net als Cannock onderdeel van de Cannock EDR Holding (CEH-groep). EDR levert soepele customer onboarding aan de voorkant en zorgvuldige herincasso aan de achterkant, daarmee verbinden zij schuldeisers met particuliere en zakelijke debiteuren, zodat contracten verantwoord worden aangegaan. Zeker als het gaat om krediettoetsing en herincasso hebben privacy en respectvolle communicatie de hoogste prioriteit. 

 

Cannock Portal: Eenvoudig en Efficiënt verlengstuk van uw debiteurensysteem

 

Via het Cannock Portal bieden we een eenvoudige en efficiënte manier om samen te werken. Met dit gebruiksvriendelijke portal kunt u moeiteloos data verzenden, werkzaamheden uitvoeren en de voortgang volgen, wat zorgt voor transparantie en efficiëntie.

 

De voordelen voor u op een rijtje

Uw keus voor extern debiteurbeheer via Cannock levert flink wat voordelen op:

  • Besparing op kosten voor debiteurenbeheer
  • Verhoging van de cashflow
  • Verlaging van uw DSO (Days Sales Outstanding) met 10% in slechts 3 maanden
  • Complete oplossing van klantacceptatie tot herincasso, ondersteund door ervaring, slimme systemen en empathisch getraind personeel
  • Oplossing voor onderbezetting bij uw debiteurenbeheer afdeling
  • Veilig en professioneel betaalgemak via betaallinks en automatische incasso 

 

Wacht niet langer en optimaliseer uw debiteurenbeheer met Cannock. Wij begrijpen dat op dit moment de uitdagingen groot zijn en het vinden van geschikte collega’s lastig. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een kostencalculatie op maat. 

Vrijblijvend advies?

Quinten van der Graaf en Sander Vrouwenfelder

 

Waar kunnen we mee helpen?