Pensioenfondsen

Er verandert veel in de pensioenwereld. Nieuwe regels stellen hogere eisen aan compliance en risicomanagement. Niet alle pensioenuitvoerders hebben op dit moment een transparant proces en maken gebruik van alle voordelen van digitalisering.

Cannock factureert en incasseert niet alleen tegen lagere kosten, maar verbetert tegelijkertijd de klanttevredenheid én houdt grip op het betaalgedrag van klanten.

Heldere rapportages en een dashboard op maat

Controle hebben over de essentiële processen binnen de organisatie is belangrijk, van premienota tot en met betaling. Bij Cannock laten we niets aan het toeval over. Wij werken transparant en geven inzicht in hoe de portefeuille zich ontwikkelt. Hierover ontvangen onze opdrachtgevers een heldere maandrapportage die aansluit op gemaakte Service Level afpraken en de geformuleerde KPI’s.

Een wereld te winnen

Cannock ziet hoe de pensioenuitvoering zich in een speelveld vol uitdagingen bevindt. Aan de ene kant vraagt de regelgeving aandacht, aan de andere kant staan klanttevredenheid en communicatie centraal. Logisch dat pensioenfondsen taken uitbesteden, om zich te kunnen focussen op hun kerntaken.

Advies en tijdelijke ondersteuning

 

Cannock heeft veel ervaring met het digitaliseren van het O2C-proces bij verzekeraars en pensioenfondsen. Wij geven onze opdrachtgevers advies en bieden tijdelijke professionele ondersteuning.

 

Wij zien dat er in de uitvoering van taken nog veel te winnen valt op het gebied van:

Facturatie
Bankverwerking
Debiteurenbeheer
Incasso

Pensioenfonds Detailhandel aan het woord

"Bij Cannock gaat beter klantcontact goed samen met lagere uitvoeringskosten. Dat komt omdat wij zorgen voor een digitaal, en toch persoonlijk, order-to-cash (O2C) proces."

Andre van de Ende Business Consultant

Vrijblijvend advies?

Eef van Riet, Directeur

 

Waar kunnen we mee helpen?