Skip to the content
Category Type
X Filters herstellen

Nieuws

Wij zijn altijd in beweging en delen dat graag

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Resultaatgarantie van Cannock

Resultaatgarantie

Om een organisatie draaiende te houden is continuïteit van het werkkapitaal essentieel. Wat is jouw uitdaging om voldoende werkkapitaal beschikbaar te hebben en te houden? 

Factoring is juist nu een interessante financieringsvorm

Hans Meijers, senior adviseur Factoring geeft een uitgebreide toelichting op dit vraagstuk.

MVO

Onze visie op maatschappelijk verantwoord incasseren in deze bijzondere tijden.

Jos-Pieter Baardse vertelt meer over de praktijk

Maatschappelijk verantwoord incasseren in de praktijk.

Houd grip op je cashflow met Factoring

Houd grip op je cashflow met factoring

De Corona crisis houdt het land in z’n greep. Veel bedrijven kampen met de directe gevolgen van de uitbraak van het Corona virus. Denk aan facturen die niet betaald worden of orders die zijn gecanceld. Voor veel ondernemers is dit een grote uitdaging. Hoe kan je dan toch je liquiditeit verruimen?

Lees meer..

Hoe zorg je voor financiële zekerheid in tijden van crisis?

In tijden van onzekerheid ontstaat bij het management van veel ondernemingen angst over hun financiële positie. Hierdoor worden soms beslissingen genomen die op de lange termijn niet altijd de juiste blijken te zijn. Essentieel in tijden van crisis is het in stand houden van de relatie met je klanten. Bespreek nu al de mogelijkheden die je als bedrijf aanbiedt om coulanter om te gaan met de aankomende of nog openstaande facturen.

Lees meer..

Corona Update

Graag informeren wij over de maatregelen die zijn getroffen in verband met het risico op verspreiding van het Corona virus en het waarborgen van de continuïteit van onze organisatie.

 

Lees meer..

Verhuisbericht

Vorig jaar hebben Cannock Chase, DAS Incasso Rotterdam, DAS Factoring en X-PACT de krachten gebundeld door verder te gaan onder één naam Cannock. Door alle kennis, innovatie en data samen te brengen, zorgen we voor nog slimmere oplossingen. Zo maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers. En samen werkt nog beter als collega’s bij elkaar zitten...

Robot Process Automation (RPA) stelt bedrijven in staat om processen te automatiseren en digitaliseren, zonder dat hiervoor grote aanpassingen in ICT-systemen nodig zijn.

RPA

Robot Process Automation (RPA) stelt bedrijven in staat om processen te automatiseren en digitaliseren, zonder dat hiervoor grote aanpassingen in ICT-systemen nodig zijn. In het credit management worden steeds meer acties geautomatiseerd. Lees meer...