Skip to the content

Ondersteuning in debiteurenbeheer kunnen we op verschillende manieren. Je debiteurenbeheer uit handen geven? Laat ons helpen, we werken snel en resultaatgericht. Geen traditioneel debiteurenbeheer meer, maar met de juiste tools en maatwerk klantbenadering zorgen we voor de ultieme Credit Experience. Hier komen Credit Intelligence en Credit Marketing samen!

Debiteurenbeheer uitbesteden

Elke opdrachtgever is uniek. Credit management moet passen in de strategische visie op klantbenadering. Klantprofielen inrichten en de bijpassende omni-channel aanpak doen we dan ook samen. De regie blijft altijd in handen van onze opdrachtgevers.

Elke klant is ook uniek. Hoe snel iemand betaalt, hangt af van het betaalgedrag en de beleving van het product en de dienstverlening. Vanaf het moment van klantacceptatie kunnen we al bijstaan in het inschatten van de risico’s, betaalgedrag en kredietwaardigheid. Met een aanpak samengesteld uit bouwstenen van (e)facturatie, betalingsverwerking, storno-, service- en debiteuren outboundcalls, het omni-channel benaderen van debiteuren, het afhandelen van inkomend mail-, chat-, app- en inbound contact, dispuutmanagement, huisbezoeken en indien nodig minnelijke en externe incasso, kunnen we alle kanten op.  

Alles is erop gericht met lagere kosten, betere en snellere resultaten te boeken. Klantbehoud en uitbouw staan centraal en daarbij hoort een preventieve aanpak die voorkomt dat de externe incassofase nodig is.

Al bijna 30 jaar toonaangevend

Wie ervoor kiest om het debiteurenbeheer uit te besteden aan Cannock, ervaart hoe we al betrokken partner alle zorg uit handen nemen. Wij zijn de partner als het aankomt op aantoonbare resultaten in outsourcing. Op dit vakgebied zijn we toonaangevend en weten we de top 500 van het bedrijfsleven, woningcorporaties, zorginstellingen en pensioenfondsen aan ons te binden. We zijn constant bezig met het toetsen en optimaliseren van de totale order-to-cash cyclus. Hiervoor gebruiken we onze kennis en ervaring uit andere sectoren en optimaliseren we onze processen waar nodig. Nooit afzonderlijk maar altijd vanuit de integrale keten van activiteiten, die we onder een dak uitvoeren.

Elk systeem

Onze kracht zit in onze innovatieve aanpak en ons geavanceerde eigen uitvoeringssysteem, waar de gehele order-to-cash cycle integraal is ondergebracht. We zijn compleet ingericht om maatwerk te leveren. Zowel in B-2-B portefeuilles of massale consumentenprocessen. Dat kan in een vorm van volledige uitbesteding of in een meer hybride vorm, waarin we gezamenlijk in de debiteurenbeheerfase werken aan optimaal resultaat. Is niet de gehele keten onderdeel van de uitbesteding, dan werken we ook vaak in systemen van onze opdrachtgevers!

Vrijblijvend advies?

Bel 088 - 11 68 100

Martijn van Grunsven, klantmanager