Skip to the content

Facturen binnen 24 uur uitbetaald krijgen? Factoring is een zakelijke financieringsvorm. Als bedrijf wordt (een deel van) de debiteurenportefeuille overgedragen aan een factoringmaatschappij. Met Cannock Factoring is er direct werkkapitaal om te ondernemen en geen omkijken meer naar debiteurenbeheer. In de meeste gevallen betalen we maximaal 90% van de factuur binnen 24 uur uit. En als het nodig is nemen we contact op met de klant. Dat geeft jullie ruimte om als organisatie te ondernemen.

 

DAS Factoring vervolgt haar dienstverlening per september 2019 verder onder de naam Cannock Factoring. Cannock is een dochtermaatschappij van DAS.

Gratis Factorscan aanvragen

Draag je facturen over aan Cannock Factoring en beschik snel over je geld. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om je debiteuren te verzekeren. Wil je weten of Cannock  Factoring geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag de gratis Cannock Factorscan aan.

 

Hoe gaat factoring in zijn werk?

Draag facturen over aan Cannock Factoring en beschik snel over geld. Het is ook mogelijk om debiteuren te verzekeren.

 

Stap 1: Overdragen factu(u)r(en)

Wanneer de factuur voor geleverde goederen of diensten is opgesteld, wordt deze meteen elektronisch naar Cannock Factoring verzonden.

Stap 2: Betaling factuur

Wij betalen snel, in de meeste gevallen binnen 24 uur, en maximaal 90% van de factuurwaarde minus een factorfee.

Stap 3: Debiteurenbeheer

Wij nemen het beheer van de debiteur helemaal over. Als het nodig is nemen we contact op met klanten die te laat betalen. Dat doen wij op een zorgvuldige manier, met oog voor jullie klantrelatie.

Stap 4: Debiteur betaalt

De debiteur betaalt het factuurbedrag rechtstreeks aan ons.

Stap 5: Betaling resterend bedrag

Zodra wij de betaling van de debiteur hebben ontvangen, maken we het resterende bedrag minus financieringskosten aan jullie over.

Inzicht in de debiteurenportefeuille

Als we alle afspraken op financieel gebied rond hebben, zorgt factoring ervoor dat de administratieve druk op de debiteurenadministratie snel minder wordt. Als opdrachtgever is er 24/7 inzicht in de gehele portefeuille en stand van zaken. Via dit onlinesysteem worden facturen ook ingelezen.

Factoring als goedkope oplossing​

Wij zijn ervan overtuigd dat factoring niet duur hoeft te zijn. In vergelijking met andere financieringsvormen (bijvoorbeeld via banken) kan het zelfs goedkoper zijn. Door te kiezen voor Cannock Factoring wordt daarnaast bespaard op een aantal overheadkosten, zoals voor porto, briefpapier en de tijd van medewerkers. Bovendien hoeven onze factoringklanten niet te wachten op betalingen en profiteren daarom van een gezondere bankbalans en besparen op rentekosten. Wij controleren de kredietwaardigheid van klanten. Dat is nodig om een kredietlimiet van de kredietverzekeraar te verkrijgen. Jullie klanten merken daar niets van.

 

Ons belang om snel te incasseren

Wij hebben al een percentage van de waarde van de factuur voorgefinancierd. Het is ook in ons eigen belang om de factuur zo spoedig mogelijk betaald te krijgen van de debiteur. Dan hebben wij er minder werk aan en boeken we voor onze opdrachtgevers zo snel mogelijk resultaat.

Cannock Factoring is geen bank

Wij zijn geen bank en niet afhankelijk van een bank als het gaat om het acceptatieproces. Dit betekent dat wij snel tot een beslissing kunnen komen op het moment dat er bij ons een aanvraag binnenkomt. Vaak kunnen wij al binnen 14 dagen een beslissing nemen en soms zelfs binnen enkele dagen.

Cannock Export Factoring: buitenlandse vorderingen

Wordt er veel zaken gedaan met het buitenland? Vorderingen kunnen lang openstaan en de groei van een bedrijf belemmeren. Cannock Export Factoring incasseert buitenlandse facturen en verzekert deze. Lees meer over export factoring.

 

Neem contact op

Bel 088 - 11 68 100

Richard van Reijmersdal, Algemeen Directeur