Skip to the content
In 2023 komt er definitief een einde aan de Acceptgiro zoals we die nu kennen. Is jouw organisatie helemaal klaar voor de overstap van papier naar digitaal? Hoe innovatief is jouw order-to-cash proces?

Verregaande digitalisering biedt voor iedere organisatie veel voordelen. Naast de noodzaak om data te verrijken biedt het ook veel kansen voor verdere professionalisering van het debiteurenbeheer en kostenbesparingen in het order-to-cash proces.

De afschaffing van de Acceptgiro is een goed moment om je order-to-cash proces onder de loep te nemen. Welke betaalmogelijkheden bied je, sluiten deze goed aan bij jouw doelgroepen en maak je optimaal gebruik van het contact met je klant? Wij geloven in een constant vernieuwende manier van creditmanagement. Een manier waarbij elk contactmoment in het betaalproces een kans is om de relatie met je klant te versterken. Credit Experience noemen we dat. Cannock kan jou op verschillende manieren helpen om zo een optimale Credit Experience te realiseren.

Direct meer weten?

Wil je jouw order-to-cash proces onder de loep nemen? Neem dan contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan Cannock helpen?

Een inspiratiesessie

Tijdens een inspiratiesessie kun je nieuwe ideeën opdoen waar voor jouw organisatie verbeteringen te realiseren zijn in de keten vanaf acceptatie tot en met betaling. Deze nieuwe ideeën ontstaan vaak door te kijken naar ontwikkelingen binnen jouw branche en de IT gedreven ontwikkelingen in ons vakgebied. Tijdens de sessie neem je afstand van de dagelijkse hectiek en kijk je met een andere bril naar de organisatie en haar processen. Door middel van een inspiratiesessie kunnen wij onze kennis delen, samen innovaties bespreken en kan je al jouw vragen aan ons kwijt. Samen komen we tot passende oplossingen voor jouw order-to-cash proces.

 

Een Scope

Tijdens een Scope wordt via interviews en analyse door ervaren consultants van Cannock jouw creditmanagement beoordeeld. We kijken met een onafhankelijke en kritische blik en rapporteren kwantitatief en kwalitatief de huidige status, conclusies en aanbevelingen. Hiermee creëren we een goed uitgangspunt voor het verder verbeteren van jouw order-to-cash proces.
Meer weten over Scope?

 

Outsourcing

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun order-to-cash proces deels of volledig uit te besteden. Cannock ondersteunt organisaties op alle mogelijke manieren, wij nemen werk uit handen en bieden innovatieve oplossingen. Cannock is zonder twijfel de meest innovatieve creditmanagement specialist van Nederland. Wij staan voor meer en sneller resultaat tegen lagere kosten en met focus op klantbehoud. Dankzij onze kennis en kunde binnen veel sectoren combineren we advies en uitvoering en zijn we ook echt van meerwaarde bij het uitbesteden van het creditmanagement.
Meer weten over Outsourcing?

 

Geïnteresseerd?

Wil je de afschaffing van de Acceptgiro aangrijpen om je creditmanagement processen direct onder de loep te laten nemen en te optimaliseren? Neem dan contact op met één van onze consultants, André van den Ende of Frans Cox, om de mogelijkheden te bespreken.

André van den Ende

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Bel 088 - 11 68 100

 

Frans Cox