Skip to the content

Dan kun je eenvoudig betalen door in te loggen. Als credit management partner in betalingsoplossingen helpen wij bedrijven bij het factureren en incasseren van betalingen. Dat doen we onder andere voor het bedrijf waarbij jij een openstaande rekening hebt.

We willen het betalen graag zo makkelijk mogelijk voor je maken. Daarom heb je persoonlijke inloggegevens ontvangen per post. Je kunt hier inloggen met deze gegevens om je betaling met één druk op de knop te voldoen. Ook kun je kiezen voor een betalingsregeling of lezen wat te doen als je niet kunt betalen.

 

Wat kan ik doen?

Stuur ons je vraag of opmerking

Cannock is de grootste partner in betalingsoplossingen van Nederland.

We werken onder andere voor sportscholen, leasemaatschappijen, energiebedrijven en woningcorporaties.

Vragen?

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Betaal via iDEAL; Log in op het betaalportaal van Cannock, hier kun je inloggen met het dossiernummer en de inlogcode die vermeld staan op onze brief. Ook kun je betalingen doen via telebankieren of een eigen overschrijving. Het bankrekeningnummer (en de BIC-code voor betalingen vanuit het buitenland) tref je op onze brief. Vermeld in de omschrijving altijd het betaalkenmerk. 

Wij hebben tijd nodig om de betaling te verwerken. Indien je langer dan twee dagen geleden hebt betaald, vragen wij je om een betaalbewijs door te mailen. Kijk voor het e-mailadres op de brief die je van ons ontvangen hebt. 

Wij vragen je om een betaalbewijs naar ons te mailen, zodat wij bij onze opdrachtgever kunnen navragen of de betaling bij hen is ontvangen. Kijk voor het e-mailadres op de brief je van ons ontvangen hebt.

Vraag een betalingsregeling aan via ons contactformulier vermeld hierbij in ieder geval het dossiernummer.

 

Bezwaar

Het niet ontvangen van een aanmaning kan geen reden zijn voor een bezwaar. Dit is in de wet vastgelegd. Indien je kunt aantonen de stukken daadwerkelijk niet ontvangen te hebben, bijvoorbeeld door een verhuizing, kun je wel bezwaar indienen. Mail je bezwaarschrift met uitleg en bewijs via ons het mailadres op de brief je van ons ontvangen hebt.

Ben je het niet eens met de incassokosten, stuur ons een bezwaarschrift met uitleg en bewijs per mail. Kijk in de brief je van ons ontvangen hebt voor het e-mailadres. Indien je een bezwaar indient vragen wij om dit te onderbouwen met de bewijsstukken. Het niet ontvangen van een aanmaning kan geen reden zijn voor een bezwaar. Dit is in de wet vastgelegd.

Ben je het niet eens met de hoogte van de vordering, stuur ons een bezwaarschrift met uitleg via het contactformulier

Grip op je geldzaken

Nederlandse Schuldhulp Route (NSR)

Heb jij zorgen over je geldzaken of onbetaalde rekeningen? Onze medewerkers begeleiden je vroegtijdig naar de laagdrempelige route voor passende schuldhulp.

Of doe via geldfit.nl/cannock een volledig anonieme test en krijg op basis van jouw postcode een hulpaanbod op maat. Voor hulp bij schulden kun je ook – volledig anoniem – bellen met het gratis telefoonnummer van de Nederlandse Schuldhulproute: 0800-8115.

 

Persoonlijk budgetadvies via het NIBUD

Een achterstallige betaling of aanmaning wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Met een persoonlijk budgetadvies en tips helpt het Nibud je om meer grip te krijgen op je geldzaken.

 

 

 

 

 

Informatie toeslagenaffaire

Bent u slachtoffer van de toeslagenaffaire? Dan helpen wij u graag verder.

De overheid heeft een moratorium ingesteld. Dit is een pauzeperiode voor openstaande rekeningen zodat slachtoffers van de toeslagenaffaire meer tijd krijgen om uit de schulden te komen. In deze pauzeperiode kunnen wij uw incassodossier tijdelijk stopzetten. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen via toeslagenaffaire@cannock.nl.

 

 

Wij zijn Cannock

Cannock is een incasso bureau in Rotterdam en de grootste partner in betalingsoplossingen van Nederland. We werken onder andere voor sportscholen, leasemaatschappijen, energiebedrijven en woningcorporaties. Wij helpen bedrijven bij het factureren en incasseren van betalingen.

Cannock Incasso

Bezoekadres
Wilhelminakade 151
3072 AP, Rotterdam

Postbus
Postbus 28119
3003 KC Rotterdam


T    010 205 1740 

Handelend onder de naam:
Cannock Incasso Rotterdam B.V.
KVK 34283483

Klachten
Cannock voert haar taken als financieel-juridisch dienstverlener met de grootste zorg uit. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze werkwijze of één van onze medewerkers. Wij vragen je hierover een klacht in te dienen via klacht@cannock.nl.