Skip to the content

Wij bieden de oplossing tegen een te hoge DSO met onze gecombineerde aanpak van uitvoering en advies.

Gegarandeerd succesvol.

Advies over optimalisatie van werkprocessen

Cannock geeft advies over beleid en optimalisatie van jouw werkprocessen binnen jouw creditmanagement team. Met een onafhankelijke maar kritische blik inventariseren we de diverse onderdelen van de (werk)processen. Zo krijg je een goed beeld van de effectiviteit van het huidige beleid en kunnen we je verder helpen met het optimaliseren van het facturatie- en creditmanagement proces. Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen een grote diversiteit aan bedrijven.

Extra capaciteit binnen jouw team

Heb je behoefte aan tijdelijk extra ondersteuning op jouw creditmanagement afdeling? Wij zijn gespecialiseerd in het detacheren van creditprofessionals met kennis en ervaring van de gehele creditmanagement keten en zowel B2B als B2C. Met een sterk team aan ervaren creditprofessionals helpen we jou graag verder. Bij onze medewerkers staat de klant centraal. Klantvriendelijk met oog voor klantbehoud.

Garantie op resultaat

En dat alles met garantie op resultaat. Wij verzorgen vrijblijvend een analyse op jouw creditmanagement portefeuille, waarna wij ambitieuze maar haalbare KPI’s opstellen voor de specifieke opdracht. Met onze pragmatische aanpak realiseren wij de doelstellingen. Op de vooraf vastgestelde KPI’s, monitoren en evalueren wij tussentijds en hiermee zijn de resultaten geborgd.

E.H.B.W. Kit

Onze E.H.B.W. kit bestaat uit een gratis adviesgesprek en een beknopt rapport over de optimalisatie mogelijkheden binnen jouw creditmanagement processen. Vind jij het interessant om vrijblijvend met één van onze creditprofessionals / consultants in gesprek te gaan of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis de E.H.B.W. kit aan via onderstaand aanmeldformulier of bel Casper Beerends, accountmanager op 088 - 11 68 100.

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op. 

naam@bedrijf.nl
012-3456789